گیتار اکوستیک
انواع گیتار آکوستیک
مهمترین چیزی که روی کیفیت ساز گیتار اکوستیک تاثیر دارد جنس چوبی است که گیتار آکوستیک از آن ساخته شده است، انواع چوب های متفاوت صدای مختلفی را تولید میکنند که بسته به سبک مورد علاقه نوازنده و کیفیتشان از یکدیگر متمایز میشوند..
- چوب اسپروس رایج ترین چوب برای این نوع ساز است که صدای شفاف و واضحی دارد. این مدل بیشتر برای کسانی که به تازگی نواختن را شروع کرده اند و تفاوت صداها را تشخیص نمیدهند کاربرد دارد.این چوب بیشتر در تاپ گیتار آکوستیک بکار می رود.
- چوب سدر ( Cedar ) که برای تکنیک Fingerstyle کاربرد داشته و به دلیل صدای گرم و غنی اش، مناسب برای سبک های لایت نظیر پاپ است.
- چوب ماهاگانی که فرکانسهای زیر را تقویت میکند و صدایی قدرتمند تولید میکند. این چوب نیز بیشتر برای سبک های کانتری و Blues استفاده میشود.
- چوب رزوود، رزوود به دلیل نرخ پاسخدهی بالا و طیف وسیعی از رنج های صدایی شناخته شده است. صدای بمی که رزوود تولید میکند، قوی و زیبا است. مید رنجهای قوی و صداهای های قوی نیز به غنای لحن کمک میکنند.
- چوب میپل، گونههای مختلف میپل، از نظر صوتی شفافتر هستند. این نوع چوب به نوازنده این اجازه را میدهد تا مشخصه تونال قسمت تاپ بدون نیاز به افزودن رنگ تونال، به شکل قابل توجهی شنیده شود.
کیتار آکوستیک یا الکترو اکوستیک
گیتار اکوستیک، تصمیم و انتخاب بین گیتار اکوستیک و گیتارالکترو اکوستیک مهم است و به نحوه استفاده ی شما از گیتار برمیگردد. تفاوت بین آنها در این است که یک الکتروآکوستیک حاوی نوعی «پیکاپ» الکترونیکی است، بنابراین میتوانید مستقیماً به یک امپ یا یک سیستم PA وصلش کرده و صدای آکوستیک تولید کنید.
حتی اگر در اجراهای زنده ننوازیدیا به آموزشگاه موسیقی صادقیه نروید، انتخاب یک گیتار الکترو اکوستیک مزایای زیادی دارد. بسیاری از نوازندگان از اینکه بتوانند گیتار اکوستیک خود را مستقیماً به یک رابط برای ضبط آهنگهای خود متصل کنند، لذت میبرند. با داشتن این نوع از گیتار، میتوانید ایدههای آهنگ را بدون نگرانی در مورد خرید میکروفون به سرعت ضبط کنید.
بدنه های مختلف گیتار اکوستیک