آموزشگاه موسیقی کودکان در کرج
بهترین زمان برای یادگیری موسیقی در کودکی است پس چه بهتر که کودکان را در همان کودکی برای یادگیری موسیقی تربیت کنیم موسیقی یک وسیله ی مناسب برای بالا بردن هوش در کودکان است موسیقی باعث بالا رفتن هوش در کودک و البته به دلیل آن حس کنجکاوی و سنی که در آن قرار دارد خیلی سریع تر و بهتر موسیقی را یاد میگیرد.
موسیقی میتواند میزان ضریب هوشی را در میان کودکان و بزرگسالان تا 7 درجه افزایش دهد. دانشمندان با انجام تحقیقاتیادعا کردهاند افرادی که میتوانند یک ساز موسیقی را بنوازند باهوش ترند، زندگی اجتماعی بهتری دارند و در تحصیلات خود موفقترند.
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که به طور منظم یک ابزار موسیقی را مینوازند بعد از مدتی شکل و قدرت مغز خود را تغییر میدهند که این عامل در نهایت میتواند به بهبود مهارتها و تواناییهای ادراکی آنها منجر شود.
حتی نواختن موسیقی میتواند میزان ضریب هوشی را در میان کودکان و بزرگسالان تا 7 درجه افزایش دهد
محققان در این باره اعلام کردند: شواهد نشان میدهد مغز موسیقیدانان از لحاظ ساختار و عملکرد با افرادی که با موسیقی آشنایی ندارند تفاوتهای زیادی دارد.
نواختن موسیقی سبب میشود قسمتهای خاصی از مغز که وظیفه پردازش و نواختن یک آهنگ خاص را دارند تقویت شوند. این قسمتها همچنین وظایف دیگری مانند تواناییهای حرکتی، مهارتهای شنیداری و ذخیرهسازی اطلاعات را دارند و زمانی که فردی شروع به آموختن نواختن یک ساز میکند این قسمتها به طور قابل توجهی رشد کرده و عملکرد آنها طی دوران آموزش روز به روز بهتر میشود.
لوتز جانک، روانشناس دانشگاه زوریخ، در اینباره گفت: «آموختن موسیقی بدون شک فواید زیادی برای مغز انسان دارد تا جایی که میتواند ضریب هوشی (IQ) فرد را تا 7 امتیاز افزایش دهد.
ما در بررسیهای خود متوجه شدیم که حتی افراد بالای 65 سال هم، 4 یا 5 ماه بعد از شروع به آموزش نواختن یک ساز تغییرات زیادی در مغزشان به وجود میآید. حتی چند هفته بعد از شروع آموزش موسیقی نشانههای مثبتی در مغز سالمندان دیده میشود که این تغییرات در نهایت سبب میشود سالمندان ابتلا به بیماریهای مغزی مانند آلزایمر را به تأخیر بیندازند و حتی از بروز بعضی از فلجیها که به خاطر کاهش عملکردی مغز به وجود میآید پیشگیری میشود.»
آموزشگاه موسیقی سرنا با اساتید مجرب در زمینه موسیقی کودک به کودکان شما عزیزان کمک میکند تا تخصصی موسیقی را فرا بگیرند
آموزش موسیقی به کودکان در کرج
موسیقی روی هر دو نیمکره مغزی انسان تأثیرگذار است و باعث تقویت هر دو بخش میشود. قسمتهایی از مغز افرادی که موسیقی مینوازند و وظیفه کنترل قدرت شنیداری، حافظه و قسمتهایی که وظیفه کنترل دستها را دارند در حین آموزش موسیقی به بهترین شکل تمرین داده میشوند و تقویت میشوند.
موسیقی به دو شکل میتواند به بهبود وضع جسمی و روحی فرد کمک کند به طوری که در فرد شنونده باعث تحریک واکنشهای عاطفی و ذهنی فرد میشود و در فرد نوازنده که خود نیز در ایجاد موسیقی فعال است، علاوه بر تحریک عواطف موجب تقویت ارتباط جسم و ذهن شده و به هماهنگی این ارتباط در بدن کمک میکند. از آنجایی که نواختن موسیقی به صورت گروهی یا فردی انجام میشود و تأثیر آن نیز بر روح متفاوت است بنابراین تأثیر نواختن و یا شنیدن آن میتواند غمگین کننده، اضطراب آور یا نشاط بخش و آرامکننده باشد.
جانک در ادامه گفت: «در مورد کودکان ما متوجه شدیم یاد گرفتن موسیقی به آنها نظم و توجه بیشتر و برنامهریزی را میآموزد که همه این تواناییها برای بهبود عملکرد این کودکان در طول دوران تحصیل آنها در مدرسه و دانشگاه بسیار مفید است. کودکانی که موسیقی را فرامیگیرند با سرعت بیشتری میتوانند خود را با آموزش زبان..
دوم تطبیق دهند و کلمات را مدت زمان بیشتری در ذهن خود نگاه دارند. البته نواختن موسیقی تنها روش برای تقویت این مهارتها نیست، اما ما مطمئنیم این روش میتواند درکنار دیگر متدها کمک مؤثری به انسانها کند. زمانی که شما در حال آموزش موسیقی هستید باید نتهای موسیقی را بیاموزید، زمانبندیها را رعایت کنید و بتوانید صداها را بهتر به ذهن خود بسپارید.
تقویت همین مهارتها به شما کمک میکند زبانهای جدید را بهتر بیاموزید و کلمات را مدت طولانیتری در ذهن خود به خاطر بسپارید. موسیقی آن چنان تأثیری روی انعطافپذیری مغز دارد که ما به دنبال استفاده از آن برای کمک به بیماران ذهنی هستیم و تحقیقات زیادی در مورد علم موسیقی - درمانی هماکنون در نقاط مختلف جهان در حال انجام است.»
از طرف ديگر، قرار گرفتن کودکان درمعرض موسیقی حال چه آنها موسیقی را بنوازند وچه به آن گوش بدهند اثرات بسیار مفیدی روی قدرت شنیداری آنها دارد. محقق دونالد هاگس، استاد دانشگاه کارولینا، دراین باره گفت: «هیچ چیزی مانند موسیقی نمیتواند همه قسمتهای مغزی را فعال کند.
زمانی که کودکان با موسقی آشنا میشوند قسمتهای زیادی از مغز آنها به طور همزمان تقویت میشوند که از جمله آن میتوان به مرکز زبانآموزی و محاسباتی اشاره کرد. کودکانی که موسیقی گوش میدهند قدرت شنیداری آنها به طورقابل توجهی افزایش پیدا میکندکه همین عامل سبب میشود مهارتهای زبانآموزی آنها رشد چشمگیری داشته باشد. این کودکان بهتر میتوانند الگوهای زبانی را تقلید کرده و فراز و فرودهای خاص هر زبان را تحلیل کنند که همه این مسائل به بهترین شکل میتوانند روی مهارتهای زبانآموزی تأثیر مثبت داشته باشد.»
جالب اینجاست که هیچگاه برای آشنا کردن کودکان با موسیقی دیر نیست. تحقیقات نشان داده که کودکان حتی قبل از تولد نیز میتوانند به صدای موسیقی گوش داده و آن را به خاطر بسپارند.
کودکانی که موسیقی میآموزند در امتحاناتی که رابطه مستقیم با قدرت شنیداری دارند نتایج بسیار بهتری میگیرند. هرچه زمانی که کودکان در طول هفته به یادگیری موسیقی اختصاص میدهند بیشتر باشد به همان میزان قدرت شنیداری آنها نیز بیشتر است.
بررسیها نشان میدهد کودکانی که قبل از شروع امتحانات خود به موسیقیهای اجرا شده توسط موتزارت گوش میدهند در امتحانات نتایج بهتری میگیرند. این نتایج به خصوص در درس ریاضیات بیشتر به چشم میخورد که نشان از تأثیر مثبت موسیقی در قدرت پردازش مغزی دارد.
موسیقی همچنین میتواند روی رفتار کودکان تأثیر مثبتی داشته باشد به طوری که کودکان زمانی که به شکل گروهی اقدام به آموزش موسیقی میکنند با مفاهیمی مانند همکاری، بردباری و نظم گروهی آشنا شده و آنها را به طور عملی میآموزند. نواختن موسیقی به شدت حس اعتماد به نفس کودکان را افزایش میدهد.
زمانی که کودکی قادر به نواختن یک ساز خاص است از طرف دیگران مورد تحسین واقع میشود و همین عامل تأثیر بسیار شگرفی در بالا رفتن اعتمادبهنفس در میان کودکان دارد.
آموزش کودکان - یادگیری کودکان - آموزش موسیقی به کودکان - سلفژ - فلوت - ویلون
موسیقی در واقع یك زبان است كه الفبای خاص خود را دارد. آموزش موسیقی به كودكان سبب حساسشدن گوش میشود و شنواییشان را تقویت میكند. در ضمن بر هوش و احساسات آنها هم تاثیر میگذارد و سبب شكوفایی در آیندهای نزدیك میشود. آموزش موسیقی را باید دیرتر شروع كرد.
البته سن آغاز آموزش موسیقی به ابزاری كه قرار است آموزش داده شود بستگی دارد ولی به طور میانگین گفته میشود 5 سالگی سن مناسبی است. برای اینكه بفهمید كودكتان به چه نوع ابزاری علاقهمند است، او را به یك مغازه ابزار موسیقی ببرید و اجازه بدهید تمامی صداها را بشنود یا در خانه برای او انواع موسیقی را پخش و به عكسالعمل او دقت كنید.
البته باز هم نمیتوان فهمید كودك به چه ابزاری علاقه دارد و ممكن است طی روند آموزش ابزار موسیقی خود را تغییر دهد. جز ابزارهایی كه نفس میخواهند مانند فلوت و ساكسیفون، نواختن باقی ابزارها را میتوان از سن پایین به كودك آموزش داد. مثلا ویولون از 6 سالگی، آكاردئون از 7 سالگی، گیتار از 7 تا 8 سالگی، پیانو از 7 سالگی و شیپور و ساكسیفون را میتوان از 9 تا 10 سالگی به كودك آموزش داد اما بهتر است از 3 تا 5 سالگی اجازه بدهید گوش كودك با موسیقی آشنا شود.
بهترین سن شروع آموزش موسیقی در کودکان
برای شروع آموزش موسیقی به کودکان در روش ها و متد های متعددی که وجود دارد سنین مختلفی پیشنهاد می گردد.
اما به طور کلی همه روش ها و همه متخصصان این رشته متف القولند که بهترین سن شروع یادگیری بین سن ۳ تا ۶ سالگی می باشد.برترین روش آموزش موسیقی کودک در آموزشگاه موسیقی به تناسب خود کودکان می تواند متفاوت باشد ، یکی از این روش ها روش ارف است که در مورد آن صحبت کردیم.
این درست همان زمانی است که قابلت های ذهنی کودک در حال شکل گیری است و نیاز است که چهار چوبی درست برای هر رشته ای تعریف گردد و اصول و پایه های درست در ذهن کودک بنا گردد.
اگر پایه ریزی درستی برای این موضوع شود چه در همین سنین و چه در آینده ، حتما فرد بهره درستی از موسیقی خواهد برد و زمانی موسیقی را با درکی درست ادامه خواهد داد.
این سن برای آغاز موسیقی کودک و پایه ریزی موسیقی بهترین سن است.
و اما برای یادگیری ساز تخصصی بهترین زمان برای شروع درست بعد از این آموزش اولیه می باشد یعنی بین سنین ۶ تا ۸ سال و اگر در این سن آموزش صورت گیرد می توان بهترین بازده را از هم از لحاظ یادگیری موسیقی و نوازندگی و هم از لحاظ بهره وری برای فواید موسیقی داشت.
آموزشگاه موسیقی سرنا در کرج
تاثیرات موسیقی بر کودکان
تاثیر موسیقی بر بدن
تاثیر موسیقی بر روح و روان انسان
اثرات مثبت موسیقی بر هوش کودکان
تاثیر موسیقی بر زندگی انسان
سن آموزش موسیقی به کودکان
آموزش موسیقی به کودکان
آموزشگاه موسیقی کودکان در کرج
آموزش موسیقی به کودک
آموزش موسیقی به کودک در کرج