گروه خبري : اخبار دنیای موسیقی
تاريخ انتشار : 1402/11/07 - 13:22
كد :226
برگزاری یک جشنواره موسیقایی در حوزه تک نوازی موسیقی
علی فروزانفر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران: برخی از دستاوردها و برنامههای پیش روی مجموعه تحت مدیریت خود در حوزههای نمایشی و موسیقایی را تشریح کرد. او اظهار کرد که انتصاب او به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران همزمان با برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی استان تهران صورت گرفته است. او افزود که با وجود چالشهای ملی، با همکاری، مساعدت و تلاشهایی که انجام شد، بودجه این رویداد برای برگزاری یک جشنواره آبرومند تامین شد.
فروزانفر اظهار کرد: برگزاری جشنواره تئاتر استان تهران با بودجه ۲ میلیارد تومان، و حضور فعال هنرمندان تئاتر استان تهران در جشنوارههای منطقهای تئاتر فجر، از دیگر دستاوردهای این مجموعه بود. او تاکید کرد که با اعتماد به حضور ارزشمند و مؤثر هنرمندان، قصد برگزاری
توسعه زیرساختها با ایجاد پلاتو و سالن نمایش
فروزانفر اظهار کرد: همچنان باور دارم که این جشنواره هنوز به مراتب از یک جشنواره تراز ملی فاصله دارد، اما امکان اصلاح ظرفیتها به نظرم میتواند یکی از رویدادهای مثبت و تأثیرگذار باشد. علاوه بر این، توسعه زیرساختها، به ویژه ایجاد پلاتوها و سالنهای نمایش، یکی از اولویتهای اساسی ماست که قصد جدی برای تحقق آن داریم. در این راستا، به زودی پلاتو و سالن نمایشی در شهرستان شهریار به بهرهبرداری میرسد که امیدوارم این اقدام مقدماتی برای توسعه زیرساختها باشد. علاوه بر این پروژههای دیگری که در حوزه تئاتر استان تهران در دست انجام است، از جمله «بازسازی مجموعه تئاتر محراب» نیز برنامهریزی شده است. این مجموعه، با آگاهی از فرسودگی افتخاری برای حضور و فعالیت در آن است،
وی به یادآوری کرد که در حال حاضر در زمینه موسیقی، فرسنگها از آنچه مشخص شده عقب هستند. احتمالا برخی از سبکهای موسیقی وجود دارند که با سلیقه ایرانیها سازگاری ندارند، اما همچنان این نوع موسیقیها حمایت میشوند تا ادامه یابند، زیرا بخشی از سلیقه مردم را جلب کردهاند. با این حال، موسیقی اصیل ایرانی که میتواند مسیر فرهنگی را طی کند، برای آنها اهمیت زیادی دارد و تمرکز آنها بر انجام کارهای مؤثر در این زمینه است.
تلاش برای شناسایی استعدادها و ایجاد شبکههای هنری برای هنرمندان فعال در حوزه موسیقی نیز از اهداف مهم آنها است. برگزاری جشنواره تک نوازی نیز در این راستا انجام میشود. آنها امیدوارند که در سالهای آینده تواناییهای هنرمندان موسیقی را شناسایی کرده و شبکههای هنری برای آنها ایجاد کنند. این در حالی است که در حوزه موسیقی نسبت به تئاتر و هنرهای تجسمی، موسیقی مظلومتر است و آنها برای گسترش فعالیتهای موسیقایی تلاش میکنند. از طرفی، در زمینه کُد گرفتن از سالنها، مجوزها و تسهیلات برای برگزاری کنسرتها نیز تمام تلاششان را میکنند تا این فعالیتها به راحتیتر انجام شود.