• شماره تماس آکادمی موسیقی سرنا :    32238651-026      32287019-026       09306460639
  • آدرس آموزشگاه موسیقی سرنا  :  کرج ، بلوار مانی، کوچه مانی یک، انتهای کوچه 
  • شماره تماس آکادمی موسیقی سرنا :    32238651-026      32287019-026       09306460639
  • آدرس آموزشگاه موسیقی سرنا  :  کرج ، بلوار مانی، کوچه مانی یک، انتهای کوچه
  • شماره تماس آکادمی موسیقی سرنا :    32238651-026      32287019-026       09306460639

کلاس ویولن در تهران

کلاس ویولن در تهران، بهترین راه حل برای تخصصی یادگرفتن این ساز پر آوازه است شما میتوانید برای یادگیری ویولن به صورت تخصصی به آکادمی موسیقی سرنا بهترین آموزشگاه ویولن اعتماد کنید ما بهترین اساتید ویولن را برای یادگیری شما انتخاب کرده ایم تا شما را در یادگیری تخصصی ویولن همراه کنند و تجربیات خود را در اختیارتان قرار دهند کافیست با کلاس ویولن در تهران ما در آکادمی سرنا تماس حاصل نموده و از خدمات آموزش ویولن بهره مند شوید.

بهترین کلاس ویولن در تهران

بهترین کلاس ویولن در تهران، اولین مرحله از یادگیری ساز ویولن آشنایی با ساز است. در ابتدا شما تمامی اجزای ساز مانند گریف، آرشه خرک، صفحه ساز و غیره را یاد می گیرید تا بتوانید در مراحله بعدی نحوه در دست گرفتن و استایل نوازندگی را آموزش ببینید. برای درک بهتر ویولن با ما در کلاس ویولن در تهران سرنا همراه باشید.

مطالب مرتبط:

آموزش ویولن

آموزش ویولن در تهران

در زمان یادگیری ویولن، باید نحوه خواندن موسیقی را هم یاد بگیرید. متن موسیقی برای یک موزیسین، مثل نمایشنامه برای یک بازیگر است. این متن به شما می‌گوید چه چیزی را چه موقع و به چه شکل بنوازید. همانند زبان، موسیقی نیز دارای علامت‌های خاصی است. این علایم می‌توانند نشان‌دهنده گام صدا، زمان‌بندی هر نوت، کیفیت تون صدا و غیره باشد
در ویولن از چهار نوت A,G,D,E استفاده می‌شود. G پایین‌ترین نوت است و سریعترین سیم محسوب می‌شود و E بیشترین صدا را دارد.
 
کلاس ویولن در تهران
نوت‌ها را در خطوطی موازی به نام بند شعری می‌نویسند. هر خط و فضای بین هر بند یک اوج صدایی متفاوت را نشان می‌دهد، هرچه نوت بلندتر باشد، اوج صدایی باید بالاتر باشد. علامتی که جلوی هر بند وجود دارد علامت کلیدی نامیده می‌شود. این علامت نشان می‌دهد که چه اوجی از صدا باید اجراشود.

بهترین آموزشگاه موسیقی ویولن در تهران

تمام سازهای زهی آرشه ای ساختمانی بسیار شبیه به یکدیگر دارند و از نظر برخی از ویژگی ها مانند آکواستیکی مشترک هستنند، صرف نظر از اندازه هر ساز که آنها را از یکدیگر متمایز می کند.
برای نواختن ویولن معمولا روی شانهٔ چپ قرار می‌گیرد و با آرشه که در دست راست نوازنده است نواخته می‌شود. کوک سیم‌های ویولن از زیر به بم به ترتیب: می (سیم اول)، لا (سیم دوم)، ر (سیم سوم)، سل (سیم چهارم).
اصوات سیم‌های مجاور نسبت به یکدیگر فاصله پنجم درست را تشکیل می‌دهند. در این وسعت صدا ویولن قادر است تمام فواصل کروماتیک و کوچک‌تر از آن را اجرا نماید. 
خرك (در جلو)، گريف (جسم سياه‌رنگ در عقب) و سيم‌هاي ويولن اين ساز از ۵۸ قطعه مختلف ساخته مي‌شود. وزن آن در حدود ۴۰۰ گرم مي‌باشد.

انواع‌ویولن:

  • ویولن آکوستیک
  • ویولن الکتریک
  • ویولن آلتو(ویولا)
  • ویولن سِل
  • ویولن کنترباس(دابل باس)